Mad og nærvær - en vegatarisk kogebog

PrintSend til en venDel på Facebook

En vegetarisk kogebog, hvor opskrifterne er beregnet til henholdsvis 40 børn og fire personer, så retterne kan laves både i daginstitutionen og derhjemme.

Forsiden af bogen Mad og nærværBogen er inddelt efter årstiderne. Hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden, og forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag.

Bogen henvender sig til pædagoger, kokke, økonomaer og forældre, der ønsker ny inspiration til madlavningen med børn.

Nana Lyzet er kok. Hun har arbejdet i ind- og udland i en lang årrække og er i dag ansat i Frederiksberg Kommune, hvor hun arbejder med børne- og skolemad. Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai.

Link til Mad og nærvær - lækker vegetarisk mad i daginstitutionen

Senest opdateret 24-03-2014